Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kesäleiri Väiski

heinäkuun 29.elokuun 5.

Väiski on Espoon Partiotuen kesäleiri, joka järjestetään 29.7.–5.8.2020 Hangon Syndalenissa. Väiskille odotetaan saapuvan yli 2 000 leiriläistä.

Luvassa on villiä meininkiä, rentouttavia iltahetkiä ja suurleiripölyn haistelua. Lippukunnat ovat osa Väiskin leiriorganisaatiota ja Väiskistä tulee osallistujiensa näköinen. Väiski tehdään yhdessä!

Väiskillä ohjelma ja leiritoiminta on suurempaa ja laajempaa kuin lippukuntaleirillä: toimintaa järjestetään kaikille ikäkausille ja vapaa-ajan viettämiseen on useita mahdollisuuksia. Lisäksi Väiski on loistava tilaisuus saada uusia kavereita muista lippukunnista.

Leiri 29.7.–5.8.
Sudenpentujen leiri 30.7.–2.8.
Seikkailijoiden leiri 29.7.–2.8.
Vierailupäivä 2.8.

Ilmoittautumisaika 1.2.–12.3.2020
Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta. Suomen Partiolaisten nettisivuilta löytyy ohjeita partio-id:n mahdollisiin ongelmiin. https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/

Leirin hinta
Leirin hinta vahvistetaan ennen vuoden vaihdetta. Pitkän leirin hinta on n. 170–180€, seikkailijoiden n. 120–130€ ja sudenpentujen n. 110–120€.

Stipendit
Väiskillä on oma stipendirahasto, josta on mahdollisuus hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi lippukunnan on mahdollista tukea Väiskille lähtijöitä.

Savut
Väiskillä majoitutaan n. 70–140 henkilön leirilippukunnissa eli savuissa.

Katso ajantasaiset tiedot Väiskin sivuilta: väiski.fi/

Järvihaukkojen Facebook-tapahtuma

Tiedot

Alkaa:
heinäkuun 29.
Loppuu:
elokuun 5.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://xn--viski-gra.fi/

Tapahtumapaikka

Syndalen
Hanko, Suomi

Järjestäjä

EPT
Kotisivu:
https://www.ept.fi/