Riihitys 2021

Lippukunnan oma ”Eläintarha riihitys” järjestettiin 9.10. päivätapahtumana. Kisa pidettiin Espoon keskuspuistossa ja kisaan osallistui yhteensä jopa 11 eri vartiota. Kisa alkoi lauantai aamuna kello 9 ja loppui iltapäivällä hieman ennen kello 5. Kisassa oli 9 erilaista ja monipuolista partiotaitoja vaativaa rastia, joista sai pisteitä ryhmän yhteisen suorituksen perusteella. Kisassa piti muun muassa osata nikkaroida, suunnistaa, tunnistaa eläinten jälkiä, antaa ensiapua eläimelle ja laittaa ruokaa. Riihitys sujui kokonaisuudessaan hyvin ja kaikilla vaikutti olevan ihan hauskaa!

Riihityksen tulokset sarjoittain:

Sudenpentu/seikkailija-sarja:

Sijoitus Ryhmä Pisteet:
1. Keisarikotkat 42,5
2. Pyrstötiaiset 42,5
3. Hömötiaiset 41
4. Kuupandat 40
5. Presidenttiperunapäät 39,5

Seikkailija/tarpoja-sarja:

Sijoitus Ryhmä Pisteet:
1. Naurixet 48
2. Jänkäkurpat 47
3. Kana-Fixit 44
4. Pingut 39
5. Kumiankat
6. Jeren kaarti

Kiitoksia vielä kaikille kisan osallistujille sekä tekijöille!