Jäseneksi Järvihaukkoihin

Oletko kiinnostunut Järvihaukkojen toiminnasta?

Partioon voi liittyä sinä vuonna, jona täyttää 8 vuotta. Yläikärajaa ei ole; partiossa on ohjelmaa kaiken ikäisille. Alle 8-vuotiaan voi ilmoittaa jonoon jo etukäteen.

Järvihaukkojen sudenpentuihin (7—9-vuotiaat) on koko ajan jonoa. Käsittelemme aina touko- tai kesäkuussa jäsenhakemuksia jonosta sen mukaan, kuinka monelle sudenpentulaumalle pystymme järjestämään toimintaa syksyllä. Ryhmien toiminta alkaa elo- tai syyskuussa. Jos haluat parantaa lapsesi mahdollisuuksia päästä mukaan partioon, harkitse voisitko itse osallistua esimerkiksi sudenpentulauman johtamiseen.

Liity tai ilmoita huollettavasi Järvihaukkojen jäseneksi täyttämällä Suomen Partiolaisten Kuksa-järjestelmässä oleva hakemus. Käsittelemme hakemukset muutaman päivän sisällä. Jos et viikon kuluttua hakemuksen lähettämisestä ole saanut vastausta, ota yhteys lippukunnanjohtajaan, lippukunnanjohtaja@jarvihaukat.fi.

Jäsenyys maksetaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksuna kerran vuodessa (n. 65 €). Jos jäsen liittyy partioon syksyllä, häneltä laskutetaan seuraavan vuoden jäsenyys viikon sisällä siitä, kun hänet on kirjattu jäsenrekisteri Kuksaan. Kyseinen jäsenmaksu pitää sisällään myös kuluvan syksyn jäsenmaksun.

Sekä uusien että vanhojen partiolaisten jäsenmaksun tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, koska partiovakuutus on voimassa vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Alle 22-vuotiailta uusilta jäseniltä peritään myös aloitusmaksu 60 €. Se kattaa partiolaisen partiohuivin, huivimerkin, suorituskirjan sekä suoritus-, lupaus- ja ansiomerkit koko lippukunnan jäsenyyden ajan.

Lue partioon liittymisestä Suomen Partiolaisten sivuilta.