Ryhmät ja kokousajat

Kevään 2019 lukujärjestys

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
15:30 Töyhtötiaiset
16:00
16:30
17:00 Feeniksit Keräkurmitsat Huuhkajat
17:30 Naurulokit Hömötiaiset
18:00 Pyrstötiaiset
18:30 Mandariinisorsat Kiljuhanhet
19:00 Jänkäkurpat Kuukkelit
19:30
20:00
20:30
21:00

Ryhmät

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7—9-vuotiaita partiolaisia. (Lapsen tulee täyttää 8 vuotta aloitusvuoden aikana.) Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Lauman johtajana toimii Akela (aikuinen, vaeltaja tai samoaja). Kun sudenpennut siirtyvät seikkailijoiksi, he perustavat omat vartionsa, joiden kanssa on tarkoitus suorittaa partio-ohjelma loppuun asti.

Hömötiaisia johtavat Kapsu, Seidi ja Jaakko. Töyhtötiaisia johtavat Seela, Fanni ja Nipa. Pyrstötiaisia johtavat Mörri ja Timo.

Järvihaukkojen sudenpentuluotsi on Karoliina ”Kapsu” Wares.

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10—12-vuotiaita partiolaisia. Toisin kuin sudenpennut, seikkailijat jakautuvat poika- ja tyttövartiohin. Vartiota johtaa Sampo (aikuinen tai vaeltaja), mutta seikkailijat pääsevät myös itse kokeilemaan taitojaan vartionjohtajina.

Ensimmäisen vuoden seikkailijaryhmistä Naurulokkeja johtavat Emma ja Sanni sekä Jänkäkurppia Kapsu. Toisen vuoden seikkailijoiden Feeniksejä johtavat Sami ja Tapio, Huuhkajia Duppis, Mana ja Tuna.

Järvihaukkojen seikkailijaluotsi ja vastaava Sampo on Tomi ”Keksi” Tanner.

Tarpojat

Tarpojat ovat 12—15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojavartiota johtaa vartionjohtaja (samoaja) tukenaan aikuinen Luotsi.

Tarpojavartioista Kuukkeleita johtavat Niilo ja Velmu, Mandariinisorsia Saika ja Reetta, Keräkurmitsoja Monna ja Aaron sekä Kiljuhanhia Konsta ja Lenni.

Järvihaukkojen tarpojaluotseina toimivat Julia Lähdesmäki ja Maria Lappalainen.

Samoajat

Samoajat ovat 15—17-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelmaan kuuluu johtamisen harjoitteleminen esimerkiksi tarpojien vartionjohtajina. Samoajat johtavat omia vartioitaan tukenaan aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen samoajaluotsi on Iida ”Iipu” Rotko.

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18—22-vuotiaita partiolaisia. Heidänkin tukenaan toimii aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen vaeltajaluotsi on Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Aikuiset

Partio tarjoaa myös monenlaista ohjelmaa aikuisille. Aikuiset toimivat Akeloina, Sampoina ja Luotseina nuorten tukena sekä osallistuvat lippukunnan hallinnollisiin tehtäviin.

Järvihaukoissa Kekkosen presidenttikaudella ja sitä aiemmin syntyneiden aikuisten ryhmä on Tukaanit. Myöhemmin syntyneiden ryhmä on Siepot.