Ryhmät ja kokousajat

Syksyn 2023 kokousajat

 

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
16:30
17:00 Samoajat & vaeltajat
17:30 Kolibrit Pingviinit
18:00 Tunturipöllöt
18:30 Uudet seikkailijat Hömötiaiset Pyrstötiaiset
19:00 Papukaijat Keisarikotkat
19:30
20:00
20:30
21:00

Ryhmät

Vartionjohtajien sekä luotsien yhteystiedot löytyvät täältä.

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7—9-vuotiaita partiolaisia. (Lapsen tulee täyttää 8 vuotta aloitusvuoden aikana.) Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Lauman johtajana toimii Akela (aikuinen, vaeltaja tai samoaja). Kun sudenpennut siirtyvät seikkailijoiksi, he perustavat omat vartionsa, joiden kanssa on tarkoitus suorittaa partio-ohjelma loppuun asti.

Hömötiaisia johtavat Juissi ja Saana. Pyrstötiaisia johtaa Erika.

Järvihaukkojen sudenpentuluotsi on Juhani ”Juissi” Seppälä.

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10—12-vuotiaita partiolaisia. Vartiota johtaa Sampo (aikuinen tai vaeltaja), mutta seikkailijat pääsevät myös itse kokeilemaan taitojaan vartionjohtajina.

Ensimmäisen vuoden seikkailijoita johtavat Emilia ja Oona. Toisen vuoden seikkalijoita Papukaijoja johtavat Nini, Erika ja Mika.

Järvihaukkojen seikkailijaluotsi ja vastaava Sampo on Karoliina ”Kapsu” Wares.

Tarpojat

Tarpojat ovat 12—15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojavartiota johtaa vartionjohtaja (samoaja) tukenaan aikuinen Luotsi.

Ensimmäisen vuoden tyttötarpojia Kolibreja johtavat Sara, Siiri ja Oona ja poikatarpojia Keisarikotkia Ebi ja Saukko, apunaan johtajaharjoittelija Toukka.

Vanhempia tyttötarpojia Pingviinejä johtaa Seela ja poikatarpojia Tunturipöllöjä Konsta ja Timo.

Järvihaukkojen tarpojaluotsina toimii Laura ”Nini” Heine.

Samoajat

Samoajat ovat 15—17-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelmaan kuuluu johtamisen harjoitteleminen esimerkiksi tarpojien vartionjohtajina. Samoajat johtavat omia vartioitaan tukenaan aikuinen Luotsi. Samoajaryhmän nimi on Marjatyrannit.

Järvihaukkojen samoajaluotsina toimii Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18—22-vuotiaita partiolaisia. He toteuttavat omaa ohjelmaansa melko itsenäisesti, mutta heidänkin tukenaan toimii aikuinen Luotsi. Vaeltajaryhmän nimi on Puukiipijät.

Järvihaukkojen vaeltajaluotsi on Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Aikuiset

Partio tarjoaa myös monenlaista ohjelmaa aikuisille. Aikuiset toimivat Akeloina, Sampoina ja Luotseina nuorten tukena sekä osallistuvat lippukunnan hallinnollisiin tehtäviin. He järjestävät myös omia retkiä ja muita tapahtumia sekä osallistuvat partiotaitokisoihin.

Järvihaukoissa Kekkosen presidenttikaudella ja sitä aiemmin syntyneiden aikuisten vartio on Tukaanit. Myöhemmin syntyneiden vartio on Siepot.