Ryhmät ja kokousajat

Syksyn 2021 kokousajat

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
16:00
16:30
17:00 Naurulokit Jänkäkurpat
17:30 Kumiankat Pingviinit
18:00 Pyrstötiaiset Hömötiaiset Tunturipöllöt Samoajat ja vaeltajat
18:30 Feeniksit Töyhtötiaiset Kolibrit
19:00 Keisarikotkat
19:30
20:00
20:30
21:00

Ryhmät

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7—9-vuotiaita partiolaisia. (Lapsen tulee täyttää 8 vuotta aloitusvuoden aikana.) Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Lauman johtajana toimii Akela (aikuinen, vaeltaja tai samoaja). Kun sudenpennut siirtyvät seikkailijoiksi, he perustavat omat vartionsa, joiden kanssa on tarkoitus suorittaa partio-ohjelma loppuun asti.

Hömötiaisia johtavat Kata ja Monna. Töyhtötiaisia johtavat Juhani ja Julius. Pyrstötiaisia johtavat Jonttu ja Miia.

Järvihaukkojen sudenpentuluotsi on Nina ”Nipa” Johtimo.

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10—12-vuotiaita partiolaisia. Toisin kuin sudenpennut, seikkailijat jakautuvat poika- ja tyttövartiohin. Vartiota johtaa Sampo (aikuinen tai vaeltaja), mutta seikkailijat pääsevät myös itse kokeilemaan taitojaan vartionjohtajina.

Ensimmäisen vuoden tyttöseikkailijoita Kolibreja johtavat Sara ja Siiri. Aloittavia poikaseikkailijoita Keisarikotkia johtavat Kapsu ja Heidi. Toisen vuoden tyttöseikkailijaryhmää, Kumiankkoja, johtavat Saana, Emilia ja Aura.

Järvihaukkojen seikkailijaluotsi ja vastaava Sampo on Karoliina ”Kapsu” Wares.

Tarpojat

Tarpojat ovat 12—15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojavartiota johtaa vartionjohtaja (samoaja) tukenaan aikuinen Luotsi.

Aloittavista tarpojista Tunturipöllöjä johtavat Konsta ja Timo, ja Pingviinejä johtavat Seela ja Fanni. Toisen vuoden tarpojista Jänkäkurppia johtavat Sampo, Aaron ja Teppo, ja Naurulokkeja johtavat Emma ja Sanni. Kolmannen vuoden tarpojia Feeniksejä johtavat Sami ja Karri.

Järvihaukkojen tarpojaluotsina toimii Laura ”Nini” Heine.

Samoajat

Samoajat ovat 15—17-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelmaan kuuluu johtamisen harjoitteleminen esimerkiksi tarpojien vartionjohtajina. Samoajat johtavat omia vartioitaan tukenaan aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen samoajaluotsina toimii Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18—22-vuotiaita partiolaisia. He toteuttavat omaa ohjelmaansa melko itsenäisesti, mutta heidänkin tukenaan toimii aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen vaeltajaluotsi on Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Aikuiset

Partio tarjoaa myös monenlaista ohjelmaa aikuisille. Aikuiset toimivat Akeloina, Sampoina ja Luotseina nuorten tukena sekä osallistuvat lippukunnan hallinnollisiin tehtäviin. He järjestävät myös omia retkiä ja muita tapahtumia sekä osallistuvat partiotaitokisoihin.

Järvihaukoissa Kekkosen presidenttikaudella ja sitä aiemmin syntyneiden aikuisten vartio on Tukaanit. Myöhemmin syntyneiden vartio on Siepot.