Ryhmät ja kokousajat

Syksyn 2023 kokousajat

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
16:00
16:30
17:00 Samoajat-vaeltajat Jänkäkurpat
17:30 Naurulokit Keisarikotkat Pingviinit Papukaijat
18:00 Hömötiaiset Tunturipöllöt
18:30 Kolibrit Kumiankat Töyhtötiaiset Pyrstötiaiset
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00

Ryhmät

Vartionjohtajien sekä luotsien yhteystiedot löytyvät täältä.

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7—9-vuotiaita partiolaisia. (Lapsen tulee täyttää 8 vuotta aloitusvuoden aikana.) Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Lauman johtajana toimii Akela (aikuinen, vaeltaja tai samoaja). Kun sudenpennut siirtyvät seikkailijoiksi, he perustavat omat vartionsa, joiden kanssa on tarkoitus suorittaa partio-ohjelma loppuun asti.

Hömötiaisia johtavat Kata ja Saana. Töyhtötiaisia johtavat Juhani ja Julius. Pyrstötiaisia johtavat Erika ja Eemu.

Järvihaukkojen sudenpentuluotsi on Nina ”Nipa” Johtimo.

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10—12-vuotiaita partiolaisia. Toisin kuin sudenpennut, seikkailijat jakautuvat poika- ja tyttövartiohin. Vartiota johtaa Sampo (aikuinen tai vaeltaja), mutta seikkailijat pääsevät myös itse kokeilemaan taitojaan vartionjohtajina.

Toisen vuoden tyttöseikkailijoita Kolibreja johtavat Sara, Siiri ja Oona. Toisen vuoden poikaseikkailijoita Keisarikotkia johtavat Kapsu ja Heidi. Kolmannen vuoden tyttöseikkailijaryhmää, Kumiankkoja, johtavat Konsta.

Järvihaukkojen seikkailijaluotsi ja vastaava Sampo on Karoliina ”Kapsu” Wares.

Tarpojat

Tarpojat ovat 12—15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojavartiota johtaa vartionjohtaja (samoaja) tukenaan aikuinen Luotsi.

Toisen vuoden tarpojia Tunturipöllöjä johtavat Konsta ja Timo. Pingviinejä johtavat Seela ja Fanni. Kolmannen vuoden tarpojia Jänkäkurppia johtavat Sampo, Teppo ja Joonas. Naurulokkeja johtavat Emma ja Oona.

Järvihaukkojen tarpojaluotsina toimii Laura ”Nini” Heine.

Samoajat

Samoajat ovat 15—17-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelmaan kuuluu johtamisen harjoitteleminen esimerkiksi tarpojien vartionjohtajina. Samoajat johtavat omia vartioitaan tukenaan aikuinen Luotsi. Samoajaryhmän nimi on Marjatyrannit.

Järvihaukkojen samoajaluotsina toimii Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18—22-vuotiaita partiolaisia. He toteuttavat omaa ohjelmaansa melko itsenäisesti, mutta heidänkin tukenaan toimii aikuinen Luotsi. Vaeltajaryhmän nimi on Puukiipijät.

Järvihaukkojen vaeltajaluotsi on Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Aikuiset

Partio tarjoaa myös monenlaista ohjelmaa aikuisille. Aikuiset toimivat Akeloina, Sampoina ja Luotseina nuorten tukena sekä osallistuvat lippukunnan hallinnollisiin tehtäviin. He järjestävät myös omia retkiä ja muita tapahtumia sekä osallistuvat partiotaitokisoihin.

Järvihaukoissa Kekkosen presidenttikaudella ja sitä aiemmin syntyneiden aikuisten vartio on Tukaanit. Myöhemmin syntyneiden vartio on Siepot.