Ryhmät ja kokousajat

Syksyn 2020 kokousajat

Klo Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
16:00
16:30 Naurulokit
17:00 Feeniksit Pingviinit
17:30 Hömötiaiset Huuhkajat & Kiljuhanhet Tunturipöllöt
18:00 Pyrstötiaiset Lumikanat Samoajat
18:30 Töyhtötiaiset
19:00 Jänkäkurpat Vaeltajat
19:30 Eräsorsat
20:00
20:30
21:00

Ryhmät

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7—9-vuotiaita partiolaisia. (Lapsen tulee täyttää 8 vuotta aloitusvuoden aikana.) Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi. Lauman johtajana toimii Akela (aikuinen, vaeltaja tai samoaja). Kun sudenpennut siirtyvät seikkailijoiksi, he perustavat omat vartionsa, joiden kanssa on tarkoitus suorittaa partio-ohjelma loppuun asti.

Hömötiaisia johtavat Kapsu ja Seidi. Töyhtötiaisia johtavat Juhani ja Julius. Pyrstötiaisia johtavat Timo ja Miia.

Järvihaukkojen sudenpentuluotsi on Nina ”Nipa” Johtimo.

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10—12-vuotiaita partiolaisia. Toisin kuin sudenpennut, seikkailijat jakautuvat poika- ja tyttövartiohin. Vartiota johtaa Sampo (aikuinen tai vaeltaja), mutta seikkailijat pääsevät myös itse kokeilemaan taitojaan vartionjohtajina.

Ensimmäisen vuoden tyttöseikkailijoita johtavat Aura, Emilia ja Saana. Aloittavat poikaseikkailijat kokoustavat yhdessä toisen vuoden seikkailijapoikien, Tunturipöllöjen kanssa. Poikaseikkailijoita johtavat Timo, Konsta ja Sami.
Toisen vuoden tyttöseikkailijaryhmää, Pingviinejä, johtavat Fanni ja Seela.

Järvihaukkojen seikkailijaluotsi ja vastaava Sampo on Karoliina ”Kapsu” Wares.

Tarpojat

Tarpojat ovat 12—15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojavartiota johtaa vartionjohtaja (samoaja) tukenaan aikuinen Luotsi.

Aloittavista tarpojista Naurulokkeja johtavat Emma ja Sanni, ja Jänkäkurppia johtavat Aaron, Sampo ja Teppo. Kokeneista vartioista Feeniksejä johtavat Sami ja Tapio, Huuhkajia sekä Kiljuhanhia Konsta ja Lenni. Keräkurmitsoja johtaa Perttu.

Järvihaukkojen tarpojaluotsina toimii Laura ”Nini” Heine.

Samoajat

Samoajat ovat 15—17-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelmaan kuuluu johtamisen harjoitteleminen esimerkiksi tarpojien vartionjohtajina. Samoajat johtavat omia vartioitaan tukenaan aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen samoajaluotsina toimii Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18—22-vuotiaita partiolaisia. He toteuttavat omaa ohjelmaansa melko itsenäisesti, mutta heidänkin tukenaan toimii aikuinen Luotsi.

Järvihaukkojen vaeltajaluotsi on Samuel ”Saukko” Rinnetmäki.

Aikuiset

Partio tarjoaa myös monenlaista ohjelmaa aikuisille. Aikuiset toimivat Akeloina, Sampoina ja Luotseina nuorten tukena sekä osallistuvat lippukunnan hallinnollisiin tehtäviin. He järjestävät myös omia retkiä ja muita tapahtumia sekä osallistuvat partiotaitokisoihin.

Järvihaukoissa Kekkosen presidenttikaudella ja sitä aiemmin syntyneiden aikuisten ryhmä on Tukaanit. Myöhemmin syntyneiden ryhmä on Siepot.