Keitä me olemme?

Keitä ovat Järvihaukat? Ja mistä me tullaan?

”Järvenperästä liitävät Järvihaukat”

Pohjois-Espoon perukoilta löytyy paikka nimeltä Järvenperä ja siitä vierestä Lippajärvi.

Sieltä me tullaan.

Vuonna 1994 Antti Kauhala perusti yhdessä tukijoukkojen kanssa sekalippukunnan ja antoi nimeksi Järvihaukat. Meidät perustettiin Järvenperän Essolla, jota valitettavasti ei enää ole. Siirryimme monen mutkan kautta Auroran Kappelille, joka yhistää Järvenperän ja Lippajärven. Ryhmät ja hallitus kokoustaa siis siellä tai sen upeassa lähi-ympäristössä. 

 

Retkeillään yleensä Nuuksiossa ihan metsässä tai sitten kämpillä. Kovassa käytössä on Myllis, Kammi, Luukki sekä Suositko. Käymme usein myös Peurantuvalla Vihdissä. Teemme ryhmissä retkiä, mutta myös ikäkauden yhteisiä sekä koko lippukunnan kokoavia retkiä.

Kuulumme Vespaan eli Vanha-Espoon alueen lippukuntaryhmittymään, Espoon Partiotuki ry:n, Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin sekä Suomen Partiolaisiin. Myös näillä jokaisella järjestöllä on omia leirejä sekä tapahtumia. Viimeisin kesäleiri Kimara oli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestämä.

Kuten nopeimmat ehkä laskivat niin nyt on Järvihaukkojen 30-v juhlavuosi. Eli onnea me!! Tämän kunniaksi järjestämme vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, missä juhlistamme tätä saavutusta. Tuomme historiasta takaisin muutamia juttuja sekä mahdollistamme uusia hienoja muistoja, joita voidaan muistaa seuraavan 30-vuoden kuluttua. Odotamme innolla, että pääsemme näyttämään mitä kaikkea olemme suunnitelleet.

Niin eli olemme Järvihaukkoja suoraan Järvenperän Essolta. Teemme partiota mitä se sitten ikinä tarkoittaa ja mahdollistamme upeita muistoja ja kokemuksia jokaiselle jäsenelle. Emme ole mitään raukkoja, vaan JärviHaukkoja!